Arkivat e Kategorisë: ECN Forex Broker

Si të zgjidhni ndërmjetësin tuaj të duhur Forex

Çfarë modeli biznesi përdor ndërmjetësi? Disa ndërmjetës janë krijues të tregut ndërsa të tjerët janë ndërmjetës ECN, sigurimi i një tavoline tregtare për shumë tregtarë.
Vazhdo te lexosh

Postuar ne ECN Forex Broker | Tagged , , , , , , | Lini një koment

Gjetja e ndërmjetësve tuaj të mirë Forex

Pastaj, ka krijues tregu që janë blerës dhe shitës të vazhdueshëm të tregut Forex. Kur një investitor blen një monedhë dhe vendos ta shesë atë një sekondë më vonë, krijuesit e tregut qëndrojnë pranë dhe blejnë monedhën, edhe kur nuk ka blerës të interesuar për atë monedhë për momentin. Ju mund të shikoni shënuesit e tregut si ndërmjetës, blerjen dhe shitjen e valutës kur ato bëhen të disponueshme.
Vazhdo te lexosh

Postuar ne ECN Forex Broker | Tagged , , , , | Lini një koment

Zgjedhja e një ndërmjetësi të duhur të tregtimit në Forex për tregtimin tuaj në Forex

Tre: Duhet të siguroheni që dini se çfarë shërbimesh ofrojnë. A ofrojnë ato monedhat që janë më të rëndësishmet, (AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, JPY DHE USD)? Zbuloni nëse orët e tyre të funksionimit përputhen me orën e funksionimit të tregut Global Forex.

Vazhdo te lexosh

Postuar ne ECN Forex Broker | Tagged , , , | Lini një koment

ECN Forex Broker: Dukaskopia (Suisse) Rishikimi SA

Dukascopy Bank është një bankë zvicerane e rregulluar dhe ofron llogari tregtare Forex për individët privatë dhe klientët institucionalë.
Madhësia minimale e porosisë është 1000 njësitë e monedhës primare. Vazhdo te lexosh

Postuar ne ECN Forex Broker | Tagged , , , , , , , | Lini një koment