Ninggalkeun balesan

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.

*

Naon 9 + 13 ?
Punten ngantunkeun dua widang ieu sapertos-nyaéta:
PENTING! Supados tiasa lumangsungna, anjeun kedah ngajawab math di handap ieu (janten urang terang yén anjeun manusa) :-)