Kumaha Ngitung Poé Pangsi Forex

 Unduh

Perdagangan Forex mangrupikeun cara anu picilakaeun sareng luhur pikeun ilubiung dina pasar kauangan, sareng jalma-jalma anu aya di dinya ngandelkeun lolobana kana grafik harga mata uang pikeun nangtoskeun waktos kanggo ngagaleuh sareng ngajual. Poin pangsi Forex mangrupikeun salah sahiji sababaraha strategi anu didorong ku bagan anu seuseueurna padagang anggo pikeun ngadamel prediksi dina titik balik kahareup dina kurs.. Ieu disebat poin pangsi sabab dina harga tingkat harga ieu tiasa dibalikkeun atanapi pangsi nalika dinten dagang.

Titik ieu diitung sacara matematis dumasar kana anu handap, harga luhur sareng nutup dinten kamari. Éta diitung sakumaha unggal dinten, pangsi mingguan atanapi bulanan, éta nyayogikeun poin penting résistansi atanapi dukungan anu tiasa anjeun anggo pikeun tuluyan anu hadé atanapi pangaturan pembalikan ogé udagan kauntungan atanapi lirénkeun posisi leungitna. Seueur padagang nganggo poin pangsi Forex dina perdagangan sadidinten, sareng éta parantos ngabuktoskeun dirina épéktip pisan. Titik pangsi pang populerna anu dianggo ku para padagang nyaéta; Lantai, Woodies, Camarilla, sareng pangsi Tom Demark. Di dieu urang bade ngajelaskeun anjeun ngitung poin pangsi, terang éta pastina bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung kenal sareng analisa téknis generik.

  1. First of all open the price chart of any Forex currency instrument which you want to trade, you can use the Forex charting software for creating the chart.
  2. Analyze the chart and identify the three factors, lowest (L), highest (H), and closing (C) prices that you will be using to calculate the Forex pivot points. These points represent the current day’s pivot points, the last trading price of the previous day is considered as the closing point.
  3. Now find out the average of all these prices, it is just simple average calculation which you may get through this equation: (H+L+C) /3, where L, H, and C denotes the lowest, highest, and closing prices respectively. This average will be the main pivot point and other Forex pivot points will be based on this.
  4. Now Double the pivot number that you have calculated in the previous step, then subtracts the lowest price of the previous day from it. It will give you the “R1” the first resistance level above the main pivot point. The prices may reverse at this price as they approach from both directions.
  5. To calculate the second resistance pivot point (R2) you need to find a full price range of the last day and add it to the main pivot point. In simple words the calculation goes like this: [R2 = (HL) +main pivot point].
  6. The third resistance level can be found through this simple equation; [R3 = 2* (main pivot point – L) +H].
  7. Now it comes to the calculation of support levels, to find the first support level S1 you can calculate it by this equation [S1 = (2*main pivot point) -H]. These support levels can act as the reversal point during the trading day.
  8. Again the second support level S2 is calculated as [S2 = Main pivot point – (H-L)].
  9. Similarly, S3 = L-2* (H-main pivot point)

That’s it, you have calculated the fores pivot point easily, isn’t it simple! It is used widely among the Forex traders, sometimes they works sometimes they don’t. Since there are 7 levels including 3 resistance levels, 3 support level and one main pivot point, any one point might be accurate while others may fail. You can see that the chances of success are not very high, so you should be cautious when you are trading completely based on these Forex pivot points.

1000pip Ngawangun Download

Download Dual Forex

Éntri ieu dipasang dina Téknis Forex & Analisis Dasar sareng dipasang , , , , . Cirian dina permalink.

Ninggalkeun balesan

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.

*

Naon 6 + 10 ?
Punten ngantunkeun dua widang ieu sapertos-nyaéta:
PENTING! Supados tiasa lumangsungna, anjeun kedah ngajawab math di handap ieu (janten urang terang yén anjeun manusa) :-)