Trading Commodities and Financial Futures: A Step by Step Guide to Mastering the Markets, 3rd Edition

 Shkarko

Vlerësimi: 
Çmimi Amazon: $49.99 $17.94 You save: $32.05 (64%) (as of July 12, 2018 4:04 jam – Detajet). Çmimet dhe disponueshmëria e produkteve janë të sakta që nga data / koha e treguar dhe mund të ndryshojnë. Çdo informacion mbi çmimin dhe disponueshmërinë që shfaqet në faqen Amazon në kohën e blerjes do të zbatohet për blerjen e këtij produkti.

More fortunes are made and lost more quickly in the commodity futures markets than anywhere else. It is a game of consequence where profits won by one player are lost by another. The stakes are high, but for those who know how to play well, the rewards can be immense. Trading Commodities and Financial Futures shows you how to play the game to win.

1000PIP Builder Shkarko

In this book, one of the world's most experienced traders introduces a new step-by-step methodology built on more than twenty-five years of success. George Kleinman begins with the basics—including a complete primer on how futures and options trading works, how traders' psychology impacts the markets, and how to avoid the pitfalls that trip up so many traders.

This edition offers updated coverage of electronic trading, the latest contracts, and state-of-the-art trading techniques you won't find in any competing book. Previous editions of Kleinman's Commodity Futures and Options became international best sellers. This one offers even more insight for winning the commodities game—and winning big.

Winning in a zero-sum game
For every commodities winner, there's a loser: here's how to be the winner
The trend is your friendHow to use techniques designed to generate profits in a trending market
The fundamentals: supply and demand in every key market
Mastering the markets, from crude oil to soybeans, gold to coffee, foreign exchange to stock index futures
TMVTT: The most valuable technical tool
A unique trading methodology—how it works and how to use it
When to get in, when to get out
How to recognize the beginning—and end—of major market moves
Twenty-five trading secrets of the pros
A lifetime's experience, distilled into twenty-five crucial tips

Forex Dual Shkarko

Kjo hyrje ishte postuar në EA Forex Trading, eBooks, Videos, Librat dhe të etiketuar , , , , , , , , , . Shënoni lidhja e përhershme.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

Cfare eshte 7 + 11 ?
Ju lutemi të largohet nga këto dy fusha si-është:
E RËNDËSISHME! Për të qenë në gjendje për të vazhduar, ju keni nevojë për të zgjidhur matematikë e mëposhtme të thjeshtë (kështu që ne e dimë se ju jeni një njeri) :-)